Welke camerasysteem past het beste bij uw situatie?

Samen kijken wij graag welke type camera het meest geschikt is voor uw situatie.

IP Camera

Camerabeveiliging Noord maakt gebruik van digitale IP camera’s. Een IP camera is een camera met een netwerkaansluiting waardoor deze direct op uw computernetwerk kan worden aangesloten, zowel bedraad als draadloos. Hierdoor kan het totale systeem eenvoudig uitgebreid worden. De camera’s welke wij gebruiken variëren tussen de 4 en 8 MP (Megapixel) en zijn uitgerust met een hoogwaardige 4K Ultra HD beeldsensor. Dit zorgt voor een haarscherp beeld zowel overdag als ’s nachts. Een IP camera kan op afstand benaderd worden door uw smartphone, tablet of laptop voor het bekijken van live videobeelden waar en wanneer u maar wilt. We onderscheiden de volgende 3 soorten camera’s:

Bullet camera

Een bullet camera is over het algemeen geschikt voor buiten situaties. Door zijn grote kijkhoek kan een bullet camera grote terreinen bewaken. Dit type camera wordt voornamelijk aan een muur bevestigd. Middels een speciale draaibare beugel is een bullet camera over het algemeen makkelijk verstelbaar. Doordat een bullet camera meer opvalt dan bijvoorbeeld een dome camera heeft deze camera ook meteen een preventieve werking. De automatische infraroodverlichting zorgt ervoor dat de beelden ook in het donker duidelijk zijn.

Dome camera

Een dome camera wordt voornamelijk binnen geplaatst tegen een plafon. Door de vorm van de dome camera is dit type camera redelijk onopvallend doordat niet duidelijk is in welke richting de camera kijkt. Daarnaast is een dome camera ook moeilijk te saboteren vanwege zijn compacte vorm. Dit type camera is uitgevoerd in zowel een kleine als een grote kijkhoek. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor het bewaken van objecten dichtbij of voor het bewaken van objecten verder weg zoals in winkelpanden en show rooms. Ook een dome camera heeft automatische infraroodverlichting welke zorgt dat beelden ook in het donker duidelijk zijn.

PTZ camera

Een Pan Tilt Zoom (PTZ) camera is een op afstand bestuurbare camera waarmee de gebruiker op afstand kan in- en uitzoomen, draaien en kantelen. Met optische zoom kan de gebruiker op afstand personen en objecten goed in beeld brengen en zodoende een goed beeld krijgen van de situatie. Door de grote kijkhoek is een PTZ camera geschikt voor agrarische bedrijven en grote terreinen. Automatische infraroodverlichting maakt een PTZ camera ook geschikt voor in het donker.

Wij bieden:

Gratis advies op locatie
Advies op maat
Voor particulier en MKB
Goede prijs kwaliteit
Full HD kwaliteit
Live beelden bekijken

  Bel 06-12256481

Afspraak maken