Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

Woonhuis Spijk

Voor een particuliere klant uit Spijk hebben wij wederom een HikVision camerasysteem van 4MP mogen verzorgen. De camera’s zijn op strategische plaatsen opgesteld, zodat zowel de woning als de aangebouwde serre en carport goed worden beveiligd.  De beelden worden 24/7 opgeslagen op een digitale recorder en zijn via de smartphone te volgen.

Woonhuis Appingedam

Voor een particuliere klant uit Appingedam hebben wij een krachtig 8MP camerasysteem van HikVision geïnstalleerd. Deze camera’s geven dankzij hun ‘DarkFighter technologie’ zeer scherpe beelden zelfs bij omstandigheden met maar weinig licht. Alle beelden worden 24/7 opgeslagen op een digitale recorder en zijn via de smartphone te volgen.

Camerasysteem Vismarkt Groningen (Visser vastgoed)

Voor Visser Vastgoed heeft Camerabeveiliging Noord in een appartementencomplex nabij de vismarkt te Groningen een krachtig camerasysteem aangelegd. Zowel de entree als de lift worden bewaakt door dit mooie systeem van Hikvision. Hierdoor kunnen o.a. ‘insluipers’ en andere verdachte zaken worden vastgelegd. De beelden worden 24/7 opgeslagen en zijn via een speciale 4G Sim router op afstand te bekijken op de smartphone en computer. Ook is er een bord op de gevel geplaatst om aan te geven dat er cameratoezicht aanwezig is.

Compact camerasysteem Siddeburen

Voor een klant uit Siddeburen hebben wij een compact en voordelig camerasysteem geleverd. De camera is gemonteerd op de schuur en heeft dankzij de kleine beeldhoek een goed overzicht op de oprit. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een ingebouwde geheugenkaart. Daarnaast zijn de live en opgenomen beelden via de telefoon te volgen.

Compact camerasysteem Appingedam

Voor een klant uit Appingedam hebben wij een compact en voordelig camerasysteem geleverd. De camera is gemonteerd onder de overkapping  bij de voordeur en slaat 24 uur per dag alle videobeelden op via een ingebouwde geheugenkaart. Daarnaast zijn de live en opgenomen beelden via de telefoon te volgen.

Ronald Makelaar & Hypotheekadviseur

Ook Ronald Makelaar & Hypotheekadviseur uit de regio Appingedam en Delfzijl kiest voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. Deze ondernemer gaat het nieuwe jaar in met een prachtig pand met zicht locatie én een hoogwaardig 6 Megapixel camersysteem. De stijlvolle zwarte camera’s van het merk HikVision passen tevens goed bij de huisstijl van het kantoor. De live en opgenomen beelden zijn via een monitor te volgen en kunnen op afstand op de smartphone bekeken worden.

Pand66 Meubelstore Appingedam

Pand66 Meubelstore Appingedam gaat het nieuwe jaar in met een geavanceerd camerasysteem van Camerabeveiliging Noord. Verscheidene dome-camera’s houden 24 uur per dag zowel de onder- als de bovenverdieping van de showroom scherp in de gaten. De live en opgenomen beelden zijn via een groot LCD scherm te volgen.

Hovenier Straat & Groen

Hovenier Straat & Groen te Eppenhuizen kiest ook voor Camerabeveiliging Noord. In totaal registeren 3 Ultra HD Hikvision camera’s zowel buiten op het terrein als binnen in het pand. De eigenaar kan via een App de live of opgenomen beelden afspelen. Ook maakt ‘indringdetectie’ het mogelijk om snel en eenvoudig te analyseren waar verdachte situaties zijn geweest.

Hovenier Westers Winsum

Hovenier Westers uit Winsum heeft ook gekozen voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord.  Een compact systeem bestaande uit 2 Ultra HD Hikvision camera’s houden het terrein 24 uur per dag in de gaten. Door zelf de kabels te leggen onder het straatwerk is tevens slim op de installatiekosten bespaard. Via een speciale App kunnen de live of opgenomen beelden worden uitgelezen. Ook ondersteund het systeem bewegingsdetectie en is eenvoudig uitbreidbaar.

Camerasysteem + alarmsysteem regio Groningen

Vier krachtige Ultra HD Hikvision camera’s houden het terrein van deze klant uit de regio Groningen scherp in de gaten. Het systeem is geschikt gemaakt om in de toekomst eenvoudig uit te breiden met meerdere camera’s. Alle bewegingen worden geregistreerd en automatisch opgeslagen. Daarnaast zijn de beelden via de computer te analyseren en zijn live te volgen op de smartphone en tablet. Daarnaast is ook een alarmsysteem in de woning aangebracht.

Vastgoed Koetze & DHL Farmsum

Vastgoed Koetze & DHL Farmsum kiezen ook voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. Voor deze beide klanten is een hoogwaardig camerasysteem aangelegd van het merk Hikvision voor zowel binnen in de loods als buiten op het terrein. Het systeem bestaande uit 5 camera’s registreert alle bewegingen en slaat de beelden 24 uur per dag op. Ook zijn de beelden via de computer te analyseren en zijn live te volgen op de smartphone.

Compact camerasysteem Wagenborgen

Voor een klant uit Wagenborgen hebben wij een compact en voordelig camerasysteem geleverd bestaande uit een 4 Megapixel camera. De camera is gemonteerd op de garagewand en slaat 24 uur per dag alle videobeelden op via een ingebouwde geheugenkaart. Daarnaast zijn de live en opgenomen beelden via de telefoon te volgen.

Maatschap Hoving Spijk

Maatschap Hoving uit Spijk is de nieuwe bezitter van een krachtig camerasysteem welke het gehele terrein goed in de gaten houdt. De 3 camera’s zijn strategisch opgesteld en de 8 kanaals recorder is geschikt om in de toekomst uit te breiden. De recorder is ondergebracht in een waterdichte IP65 kast. Door zelf de kabels te leggen is tevens slim op de installatiekosten bespaard.

Maatschap Snijder Wagenborgen

Voor een melkveehouder uit Wagenborgen hebben wij een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 5 camera’s en een 8 kanaals recorder van het merk Hikvision. In alle stallen en rondom het terrein is permanente cameratoezicht aanwezig. Via een groot LCD scherm zijn de live en opgenomen beelden te volgen. Deze ondernemer heeft zelf alle kabels gelegd en zodoende slim kunnen besparen op de installatiekosten.

Camping Jachthaven De Leine Zuidlaardermeer

Camerabeveiliging Noord heeft in opdracht van Visser vastgoed bij camping de Leine op twee verschillende locaties een camerasysteem aangelegd. Het camerasysteem bewaakt 24 uur per dag de beide containerplaatsen op de camping. Het systeem is middels een speciale straalverbinding op afstand te volgen. Ook zijn twee borden geplaatst om aan te geven dat er permanent cameratoezicht aanwezig is.

Pool Piping Bedum

Ook Pool Piping te Bedum kiest voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. Deze ondernemer heeft 4 mooie Hikvision camera’s welke 24/7 zijn pand bewaken. Ook is de recorder zodanig gekozen om in de toekomst nog meer camera’s aan te kunnen sluiten. Het systeem is daarom eenvoudig uitbreidbaar. Tevens is slim op de installatiekosten bespaard door zelf de kabels te leggen

 

Woonhuis Tripscompagnie

Vier krachtige Ultra HD Hikvision camera’s houden het terrein van deze klant goed in de gaten. Ook is een camera op een paal bevestigd om de woning ook vanaf de kant van de tuin goed in beeld te brengen. Een andere camera hangt in de schuur welke goed zich biedt op de paarden. Alle beelden worden 24/7 opgeslagen en zijn live te volgen via een groot televisiescherm.

 

Woonhuis Appingedam

Voor deze klant zijn 2 speciale ColorVu camera’s geïnstalleerd. Deze camera van het merk Hikvision heeft een sensor die bij een gebrek aan omgevingslicht via wit licht de omgeving kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera ook s’nachts een kleurenbeeld geven! Daarnaast worden alle beelden 24/7 opgeslagen en zijn live te volgend via de smartphone.

 

Heuvelman GSO Delfzijl

Voor Heuvelman GSO Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord het bestaande camerasysteem uitgebreid met een draaibare PTZ camera met zoomlens. Deze camera is in een mast geplaatst waardoor men op afstand het hele terrein goed in de gaten kan houden.

 

Camerasysteem Parkeergarage te Veendam (Visser vastgoed)

Voor Visser Vastgoed heeft Camerabeveiliging Noord in een parkeergarage te Veendam een krachtig camerasysteem aangelegd. In totaal houden 3 Full HD camera’s de gehele garage in de gaten. Op deze manier kunnen ‘insluipers’ en andere verdachte zaken worden vastgelegd. De beelden worden 24/7 opgeslagen en zijn via een speciale 4G Sim router op afstand te bekijken op de smartphone en computer. Ook zijn twee borden geplaatst om aan te geven dat er cameratoezicht aanwezig is.

 

Camerasysteem Boorbedrijf Fred de Groot te Siddeburen

Voor Boorbedrijf Fred de Groot te Siddeburen hebben wij een compact camerasysteem aangelegd inclusief draadloos netwerk voor in de schuur. Twee camera’s houden het terrein in de gaten terwijl een derde camera waakt over de inventaris in de schuur.  Alle beelden worden 24/7 opgeslagen en kunnen via een losse monitor en de smartphone bekeken worden. Tevens is slim op de installatiekosten bespaard door zelf de kabels te leggen.

Camerasysteem Multiclean B.V. te Delfzijl

Deze klant heeft gekozen voor 4 zwarte camera’s van het merk Hikvision. De camera’s geven zowel overdag als s’nachts een zeer scherp beeld. Door de strategische opstelling van het systeem kan de woning vanuit elke hoek goed in de gaten worden gehouden. Alle beelden worden 24/7 opgeslagen en kunnen live bekeken worden op de smartphone.

Camerasysteem woning te Delfzijl

Camerabeveiliging Noord heeft voor een woning te Delfzijl een camerasysteem aangelegd van het merk Hikvision. Het systeem bestaat in totaal uit drie 4K Ultra HD Camera’s en een digitale recorder. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Camerabeveiliging Noord heeft vervolgens de installatie gedaan en het systeem verder in bedrijf gesteld. De live beelden kunnen live bekeken worden op de smartphone.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6